Keittiön valaisimet

3 Tuote


Keittiön valaistus on tärkeä sisustuselementti

Keittiön valaistuksella on monta tarkoitusta. Sen avulla luodaan työskentelyvaloa, mutta hyvin suunniteltu valaistus luo myös tunnelmaa ja korostaa haluttuja kohtia keittiön sisustuksessa. Oikeanlainen valaistus parantaa ergonomiaa ja lisää turvallisuutta. 

Välitilan valaistus on perinteisin keittiön työvalo yleisvalaistuksen lisäksi. Nykyään on saatavilla myös upeita, säädettäviä valaistusratkaisuja niin kaapin sisävalaistukseen, kaapin päälle sekä sokkelin valaistukseen. Tehokkaat LED-valot ovat energiataloudellisia ja pitkäikäisiä.

iLED-valaisimilla valaistusta voidaan säätää

SAVO iLED-valaisimien avulla keittiön valaistusta pystytään muuttamaan tilanteen mukaan kirkkaasta työskentelyvalosta kodikkaaksi tunnelmavaloksi. Myös valon sävyä voidaan säätää, minkä lisäksi valaisimet voidaan himmentää. Kaikki onnistuu kätevällä iLED-kaukosäätimellä.

Hyvä valaistus on riittävän tehokas, mutta kuitenkin häikäisemätön. Valon tulisi olla tasaista, ja värisävyltään sekä kirkkaudeltaan kuhunkin tilaisuuteen sopiva.

Laadukkaat tuotteemme ovat turvallinen, tyylikäs ja toimiva valinta keittiön valaistuksen toteuttamiseen. Tutustu ja tilaa jo tänään!

  • Näkymä
-10%
iLED 58 Spotti
iLED 58 Spotti
192,29 € 213,65 €
-10%
iLED-P Profiilivalo
iLED-P Profiilivalo
288,80 € 288,80 €
-10%
iLED-R paneelivalosarja.
iLED-R paneelivalosarja.