Pannacotta
Uudenvuoden herkku on tänä vuonna pilvilinnan Annan liesikupu.fi kävijöille loihtima raikas Pannacotta.
Pannacotta kuohuviinissä marinoiduilla hedelmillä (6 annosta)
Pannacotta
5 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 vaniljatanko
2,5 liivatetta
tilkka vettä
Marinoidut hedelmät
2 persimonia
puolikas granaattiomena
kuohuviiniä
Ohje
Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan. Lisää kattilaan kuohukerma, sokeri ja vaniljatangon puolikkaat. Kiehauta seos, ota kattila liedeltä ja anna hautua kannen alla 30 minuuttia. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Poista kattilasta vaniljatanko. Sulata liivatteet tilkkaan kuumaa vettä ja lisää liivateseos kermaan. Annostele seos jälkiruokamaljoihin ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään 3 tunniksi.
Kuori ja kuutioi persimonit ja irrota granaattiomenan siemenet. Laita hedelmät kulhoon ja lisää joukkoon kuohuviiniä. Anna hedelmien marinoitua tunnista kahteen ja lisää hyytyneen pannacottan päälle.
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.