Uudenvuoden pannacotta

Uudenvuoden pannacotta

Pannacotta

Uudenvuoden herkku on tänä vuonna pilvilinnan Annan liesikupu.fi kävijöille loihtima  raikas Pannacotta.


Pannacotta kuohuviinissä marinoiduilla hedelmillä (6 annosta)

Pannacotta

5 dl kuohukermaa

1 dl sokeria

1 vaniljatanko

2,5 liivatetta

tilkka vettä

 

Marinoidut hedelmät

2 persimonia

puolikas granaattiomena

kuohuviiniä

 

Ohje

Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan. Lisää kattilaan kuohukerma, sokeri ja vaniljatangon puolikkaat. Kiehauta seos, ota kattila liedeltä ja anna hautua kannen alla 30 minuuttia. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Poista kattilasta vaniljatanko. Sulata liivatteet tilkkaan kuumaa vettä ja lisää liivateseos kermaan. Annostele seos jälkiruokamaljoihin ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään 3 tunniksi.

Kuori ja kuutioi persimonit ja irrota granaattiomenan siemenet. Laita hedelmät kulhoon ja lisää joukkoon kuohuviiniä. Anna hedelmien marinoitua tunnista kahteen ja lisää hyytyneen pannacottan päälle.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.