Liesikupu.fi verkkokaupan uutuuksia.

Liesikupu.fi verkkokaupan uutuuksia.

Keittiön ilmanvaihdon kokonaisratkaisut.


Liesikupu.fi verkkokauppa on vakiinnuttanut asemansa keittiön ilmanvaihdon asiantuntijana. Olemme erikoistuneet nimenomaan keittiöön sekä liesituuletukseen. Liesituulettimien sekä kupujen lisäksi huippuimurit ovat merkittävä osa Suomalaisten keittiöiden ilmanvaihtoa. Nyt voimme palvella teitä myös huippuimureiden myyjänä. 


Laadukkaat tuotteet tuovat huolettomuutta.


Liesikupu.fi verkkokaupan toiminta-ajatuksena on ollut tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja tyylikkäitä liesituuletinratkaisuita. Tästä syystä olemme harkinneet tarkoin kaikki toimittajat, joiden tuotteita myymme. Nyt olemme lisänneet Vilpe huippuimurit valikoimaamme. Myynnissä on niin vaihtovirta (AC) kuin tasavirtatekniikallakin (EC) toimivia huippuimureita sekä niihin yhteensopivia liesikupuja.

Valikoimamme käsittää nyt viisi tärkeintä pientaloissa käytettävää mallia, sekä viiden värivariaatiot. Kauttamme saa kuitenkin luonnollisesti kaikki muutkin Vilpe mallit, joista teemme mielellämme juuri tarpeisiisi soveltuvan tarjouksen.


Laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan.


Verkkokauppamme toiminta-ajatus on ollut tarjota mahdollisimman laadukkaita ja tyylikkäitä liesituuletinratkaisuita erittäin edullisilla hinnoilla. Tämän mahdollistaa se, että toimimme suorassa yhteydessä tavarantoimittajiin ja toimitamme tuotteet suoraan heidän varastoiltaan. Samalla pyrimme kehittämään valikoimaamme niihin tuotteisiin, jotka parhaiten tukevat keittiön ilmanvaihdon kokonaisratkaisujen toteuttamista. 


Vaihtelevaa ilmaa syksyyn toivoo

Tuomas

Liesikupu.fi asiakaspalvelusta.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.