Kodinkoneiden ja liesituulettimien trendit 2019

Kodinkoneiden ja liesituulettimien trendit 2019

Kodinkoneet keittiön mukaan.

Monia vuosia on odotettu, että eriväriset kylmälaitteet tulisivat suureen suosioon. Kuitenkaan tätä ei ole käynyt, eikä ole välttämättä näköpiirissä vielä vuonna 2019. 

Kuitenkin keittiörakentamisessa on erilaiset materiaalit nostaneet suosiotaan. Mustat hanat, komposiittialtaat ja kivitasot ovat olleet trendin harjalla jo vuonna 2018. Olisiko uudet materiaalit tulossa myös liesituuletukseen.

Liesituulettimien uutuudet vuonna 2019

Vuosi 2019 tuo liesituuletinmarkkinoille uusia malleja niin kalusteeseen asennettavina sekä muillakin asennustavoilla. Kuparin ja messingin väriset liesikuvut tuovat väriä keittiöön. Lisäksi värjättyä lasia käytetään niin kattomallisissa kuvuissa kuin seinämallisissakin. Liesituulettimen muotokieli on muuttunut vuosien myötä. Kun vielä kymmenen vuotta sitten liesituuletin oli yleensä metallinen käännetyn Y:n muotoinen tai kalusteeseen asennettava lasilipallinen, on nyt vaihtoehtoja huimasti.

Ensin liesituulettimet lasikaarilla toivat keveyttä keittiöön, sitten putkimalliset liesituulettimet niin saarekkeisiin kuin seinällekin.

Design liesituulettimet ovat tuoneet luksusta tai säihkettä keittiöihin.

Värillä on väliä

Pitkään jatkunut teräksisten liestiuulettimien voittokulku alkaa tasaantua, ja vuonna 2018 valkoiset liesituulettimet ovat olleet erittäin suosittuja. Keittiöitä rakennetaan nykyään usein mahdollisimman ilmeettömiksi. Näissä kohteissa kattomalliset liesituulettimet ovat hyvö ratkaisu. Lisäksi liesitasoon integroituja malleja saa jo järkevään hintaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää sopivasta liesituulettimesta keittiöösi, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.